De reiziger is een krachtige, oude en mysterieuze bolvormige paracausale entiteit. Er wordt aangenomen dat het al miljarden jaren bestaat. Het is verantwoordelijk geweest voor terraforming van onherbergzame planeten. Het heeft ook talloze intelligente soorten bezocht. Het interieur blijft echter een mysterie.

De reiziger is een gerenommeerde weldoener van licht. Het heeft het zonnestelsel beschermd tegen tal van vijanden wonen in Portugal tips. Het heeft teruggevochten tegen krijgsheren, het plannen van psionflayers en zelfs een heroplevige VEX -invasie. Bovendien heeft het geholpen onstabiele banen opnieuw af te stemmen.

De buitenste schaal van de reizigers is gemaakt van neutronium, elektroweak materie en lood. Het is een immens krachtige machine -entiteit die is gebaseerd op een fundamentele kracht die sinds het begin van de tijd niet meer is gezien. Het heeft een diameter van veertien kilometer.

Het is bekend dat de reiziger de Lubraeans, Harmony en Ammonite heeft bezocht. Het uiterlijk in vroege conceptkunst heeft het afgebeeld als een kleine maan in de lucht.

Er wordt aangenomen dat de reiziger een belangrijk onderdeel is geweest van het terraforming van het SOL -systeem. Het bestaan ervan werd voor het eerst geopenbaard aan de Guardians door visioenen.

Toen het rode legioen de laatste stad aanviel, zat de reiziger vast in een kooi. Het dook op nadat het was gerepareerd. De aanwezigheid ervan is nooit duidelijker geweest dan tijdens deze crisis. Het is de holdouts van het SOL -systeem blijven beschermen.

In het Pre-Golden Age Magazine werd een foto van de reiziger gepubliceerd met het bijschrift: beschadigd maar nog steeds werken. Er wordt aangenomen dat de schade grotendeels werd veroorzaakt door de ineenstorting.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.